Review Every Day Useful wireless bluetooth thermometer

Every Day useful wireless bluetooth thermometer:
Deze thermometer werkt met de gratis app van SmartThermo deze is te vinden in de appstore van je telefoon.
In het doosje vind je een thermometer, een probe en een handleiding. (de handleiding van deze thermometer is niet in het Nederlands.
Na dat je het plasticje van de batterij hebt verwijderd hebt en je probe hebt aangesloten kun je de thermometer aan zetten.
Nu kun je de app downloaden op je telefoon of als je de app al hebt kun je deze openen. Nu kan je via je app de thermometer zoeken.
Heeft je telefoon je thermometer gevonden dan kun je gaan beginnen. Er staan in de app al voorgeprogrammeerde programma’s met verschillende kerntemperaturen en gewenste garingen van je vlees of vis. Er staan ook verschillenden soorten vlees in. Je kan ook je eigen programma’s toevoegen. Dus als je een ander product wil meten dan kan je deze gewoon zelf programmeren met de gewenste kerntemperatuur.
In de app kun je ook recepten vinden. Dus mocht je inspiratie even op zijn kun je altijd even in de app van je thermometer kijken.
Op de verpakking staat dat het bereik van de bluetooth 30 meter is. Deze 30 meter haalt hij niet. Ik heb mijn bbq achter in de tuin staan en ben tijdens het testen naar binnen gelopen en na ongeveer 7 meter was ik de verbinding kwijt.

Gebruik:
Ik heb de thermometer eerst in kokend water gehouden om te kijken of deze afwijkt en zo ja hoeveel. Dat is wel fijn om te weten als je hem gaat gebruiken. Deze thermometer gaf in kokend water netjes 100 graden aan.
Ik heb de thermometer getest met kleine kippenpootjes. Ik heb hier voor een voorgeprogrammeerd programma gekozen. Zoals je kunt zien in het grafiekje had ik de kip er al even op liggen. Ik vind het wel fijn dat je telefoon een melding geeft als je product de gewenste kerntemperatuur heeft bereikt.

Conclusie:
Voor deze prijs is dit een goede thermometer. Ik zou alleen wel kiezen voor de uitvoering van Maverick. Dit omdat Maverick zich al heeft bewezen met thermometers. Ik vind het wel zeer netjes dat de thermometer in kokend water precies 100 graden aan geeft.
Omdat deze thermometer met de zelfde app werkt als de Maverick kan ik niet anders dan zeggen dat dit een zeer fijne app is. Op de genoemde afstand van het bereik na doet de thermometer precies wat er op de verpakking staat.

Door |2018-09-14T13:07:11+00:00september 14th, 2018|Categorieën: BBQ Accessoires|0 Reacties

About the Author:

Chefs BBQ Table Grill & Chill
Mijn naam is Kenneth van Puijenbroek en sinds 2015 ben ik (echt) besmet geraakt met het bbq virus. Ik had al wat ervaring met het koken op bbq's omdat ik kok ben, en door mijn werk had ik al aardig wat tijd achter een Big Green Egg doorgebracht. Thuis ging ik ook steeds meer gerechten bereiden op de bbq en dat ging me best goed af. Daarom besloot ik een Instagram pagina te starten en ik zag het volgers aantal snel groeien. Toen ben ik ook een facebook pagina en YouTube kanaal begonnen. Na veel oefenen en gerechten testen en proberen was het tijd voor de volgende stap. Waarom zou ik de kennis die ik van het bbqen heb niet delen met andere? Daarom ben ik begin 2018 begonnen met het geven van bbq workshops met diverse thema's. Ook werd ik door bbqshopbrabant.nl gevraagd om producten te testen en proeven, om daar vervolgens een review/blog over te schrijven. Deze reviews/blogs kan je op deze site vinden. Mocht je nog vragen hebben over recepten of bbqs kan je altijd contact met me opnemen via de mail of via mijn facebook pagina.

Geef een reactie