Project Description

BBQ Rubs

BBQ Rub:

Een BBQ Rub is een Dry Rub. Je wrijft het vlees ermee in. Door de vleessappen worden de Rubs opgenomen en trekken in het vlees. Door een Dry Rub te gebruiken kan je een mooie “Bark” ( Bast ) om het vlees heen krijgen en blijven de sappen in het vlees bewaard.  Er zijn vele soorten BBQ Rubs. Vaak zijn het gevierde combinaties die meerdere prijzen in de wacht hebben gesleept.

v.a. 3,49

American BBQ Rub

De beste Rubs komen nog steeds uit Amerika hoewel we de laatste tijd prachtige combinatie recepten krijgen uit Europa. We halen de Amerikanen heel snel in wat betreft de ontwikkelingen in BBQ Land. Wij hebben de beste Rubs op voorraad in onze winkel.

  • Angus & Oink
    • Exodust
    • Porky White Chick
    • Sweet Bones & Butts
    • Dirty Cow
    • Hot & Hostile
  • Pigg Ass
    • Rub
  • Szeged
    • Fish Rub
    • Chicken Rub
    • Rib Rub
    • Steak Rub
  • Pork Mafia
    •  Texas Gold
    • Louisiana BAYOU
    • Memphis Mud
  • Huddie Lee Stokes
  • C’sar Tough Grilling
    • Sparerib Rub
    • Pulled Pork Rub
    • Chicken Rub
    • ChimmiChurry
  • No Rubbisch
    • The Taste of Africa
    • The Hulk
    • Pink Devil
    • The Incredible
    • Fast and Flavoured

v.a. 9,95

Rub Yourself

Rubs kan je ook zelf maken met onze C’sar Tough Grilling ” Add One” kruiden lijn. 100% biologische kruiden die je zelf kan mengen naar eigen recept. Zelf suiker en zout toevoegen, dat heeft iedereen wel in de keukenkast staan.

v.a. 3,49

Kijk ook eens in onze blogs