Varkens reepjes met kaas dipsaus

Regah Rub

Ol’timers Dirty Hogs

De Ol’timers Dirty Hogs rub van Regah Rub is een heerlijke smaakvolle rub voor varkensvlees.De rub heeft een hele volle wat zoetere smaak. Ook proef je een klein beetje pittige tinten van de chili. Ik maakte een heerlijke BBQ snack met deze rub met daarbij een lekkere roze dip.

Ingrediënten:

  • Het gewenste gewicht aan procureur
  • Regah Rub ol’timers dirty hogs
  • 2 handjes appel rookhout
  • 220 gram naturel roomkaas
  • 2 theelepels pink devil rub (No Rubbish)

Benodigdheden:

  • Een BBQ met deksel en de mogelijkheid om indirect te bereiden.
  • Aluminiumfolie.
  • BBQ tang
  • Scherp mes
  • Snijplank
  • Een mengkom

Bereiding:

Steek de BBQ aan en laat deze tot een temperatuur van 100/110 graden komen.

Snij de procureur in repen van ongeveer een vinger dik.

Bestrooi de repen met de rub en zorg dat alle kanten goed geraakt zijn.

Leg de 2 handjes appel hout in en rond de vuurhaard in de BBQ.

Maak de BBQ gereed voor indirecte bereiding.

Leg de procureur op de BBQ en gaar deze ongeveer 1,5 tot 2 uur.

Meng ondertussen de roomkaas met de Pink Devil rub en zet deze in de koelkast tot gebruik.

Na het garen van de procureur haal je de repen van de BBQ en pak je deze nog voor een half uur in in aluminiumfolie, dit doe je zodat het vlees nog kan rusten.

Pak het vlees uit en serveer deze met de Pink Devil dip.

Eet smakelijk!

Dit is een Recept van Chef’s BBQ Table