Kerntemperatuur tabel

Kerntemperatuur. De kerntemperatuur is erg belangrijk voor de juiste garing van het vlees of vis. Een vingertje in het product duwen verteld veel maar het is beter om de kerntemperatuur te meten. Hieronder heb ik een tabel gevonden die over heel het internet zwerft. Ik heb hem gezien bij Meerdanvlees.nl maar ook een mooie gekleurde versie [...]

Door |2019-01-25T12:02:47+00:00januari 25th, 2019|Categorieën: BBQ Recepten|0 Reacties

Short Ribs and Butcher paper

Toen we in de nieuwe winkel waren, kwam de eigenaar van Crole Limousin binnen. Deze kwam vers vlees brengen. Hij had een aantal hele mooie stukken bij, waaronder short ribs. De stukken waren voorzien van een mooie stevige witte vet laag, en ook in het vlees zat een mooie hoeveelheid vet. Dit beloofde wat, deze ging dus ook [...]

Door |2019-02-27T11:29:25+00:00januari 22nd, 2019|Categorieën: BBQ Recepten|0 Reacties

RibEye “Dry-Aged”

Ribeye in 2 dagen een dry-aged smaak geven met behulp van Vissaus Inderdaad, vissaus... ik was ook verbaasd toen ik dit laatst tegen kwam op een vlog van een chef. Voor de duidelijkheid, ik ga het hier niet hebben over echt 20 dagen gerijpt ofzo, maar een met vissaus bestreken steak zou na 48 uur [...]

Door |2018-10-11T08:50:01+00:00oktober 11th, 2018|Categorieën: BBQ Recepten|0 Reacties